Geen opleiding, wel nieuwe kennis

Investeer in jouw persoonlijke ontwikkeling

Het plannen van een bijeenkomst vergt voorbereiding en aandacht, iets dat het INVK-team met heel veel plezier en oog voor detail doet.

Wij werken het hele jaar hard om onze kennisevents en andere bijeenkomsten zorgvuldig te plannen en te organiseren, om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en onze kennisverbinders een geweldige ervaring hebben.

Op deze pagina is de meest recente planning terug te vinden van o.a. de landelijke kennisevents welke 3 maal per jaar worden georganiseerd, telkens met een nieuw centraal thema. Ook de geplande data van de verdiepingsthema’s en het speciale traject tref je in deze agenda aan. 

Mocht je vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om je te helpen en willen graag al je vragen beantwoorden.

Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Zo kun je ons telefonisch bereiken, een e-mail sturen of het contactformulier op onze website invullen. We streven ernaar om je zo snel mogelijk te antwoorden en je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt.

We kijken er naar uit jou binnenkort te mogen ontvangen. 

 

Kennismaken met INVK

Ben je nog niet bekend met INVK en wil je graag een kennismakingsgesprek? Druk op onderstaande button, geef aan wanneer je bereikbaar bent en wij nemen vervolgens contact met je op.

Laat je verrassen door onze unieke aanpak

12 september 2023

Landelijk kennisevent - Thema: Risicomanagement

04 oktober 2023

1-daagse training (open inschrijving) - Thema: Deep Democracy

21 november 2023

Landelijk kennisevent - Thema: Onderscheidende Organisaties

2024

Planning volgt