Kennisoverdracht begint hier

Kennisdelen staat centraal bij het INVK

Wij schrijven regelmatig leuke nieuwe inspirerende artikelen en video’s met tips, flops of checklists. Met als doel een positieve bijdrage te leveren in de ontwikkeling van jouw management skills.

Laat je inspireren door onze verhalen. Wij delen graag onze ervaringen.

#kennisverbinders

Blijf Bij

Up-to-date

Leuke video’s met tips

Artikelen

8 inspirerende artikelen van onze thema’s

Denk anders

Een cultuur van innovatie is afhankelijk van verschillende denk- en leerstijlen. Hier zijn enkele manieren waarop bedrijven de cognitieve diversiteit effectief kunnen bevorderen

Lees Meer »

INVK’s top 5 Future Trends

Basisonderwijs

De wereld om ons heen verandert voortdurend, zo ook het onderwijs. Deze veranderingen bieden kansen, maar zorgen ook voor bedreigingen.

Lees Meer »

Bouwnijverheid

Hieronder drie tips die ook jou kunnen helpen.
Drie praktische tips: 1. Richt je aandacht eerst op degenen die het eenvoudigst te overtuigen zijn. Ben je fanatiek aan het vergaderen en zijn niet al je collega’s het met je eens?

Lees Meer »

Business Development

Oude spijkerbroeken van inwoners worden hergebruikt als isolatiemateriaal voor de multifunctionele accommodatie (MFA) Boezem & Co in Oud-Beijerland. Ook materiaal uit eerder gesloopte woningen krijgt een nieuwe bestemming.

Lees Meer »

Klantcontact

Het nieuwe investeringsfonds Invest-NL gaat van start met een aandelenkapitaal van 1,7 miljard euro. Het fonds, dat vorige week van start ging gaat vooral digitale scale ups steunen.

Lees Meer »

Operationeel Management

Welke ontwikkelingen kunnen we de komende tijd op het gebied van klantcontact verwachten? DIRECT Klantcontact dook in de ‘lijstenbrij’ en destilleerde daaruit de belangrijkste trends. Conclusie: de komende tijd maakt ‘tech’ duidelijk plaats voor ‘touch’

Lees Meer »

Nieuwsbrief

Je ontvangt circa 3 keer per jaar een e-mail van ons