Landelijk Kennisteam Architecten en Ingenieurs

Sparren met vakgenoten

Ben jij werkzaam als architect, ingenieur of heb je je eigen architectenbureau? En wil jij je kennis en vaardigheden verbeteren?

Bij het INVK leer je samen met vakgenoten die jouw uitdagingen als geen ander begrijpen. Die combinatie van herkenning en een frisse blik zorgt voor inzichten waar je écht iets mee kunt. Onze trainers weten je uit te dagen en te prikkelen en zorgen er voor dat je up-to-date blijft om zo jouw persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling te blijven voeden.

Als architect of ingenieur is het van essentieel belang om je kennis en vaardigheden voortdurend te blijven ontwikkelen. Dit is niet alleen belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied, maar ook om je werk efficiënter en effectiever te kunnen uitvoeren.

Het bijhouden van je kennis en ontwikkeling als architect of ingenieur is een continu proces. Het helpt je om je vaardigheden te verbeteren en up-to-date te blijven met de nieuwste technologieën en methodologieën. Als je op zoek bent naar manieren om je kennis en ontwikkeling te bevorderen, ontdek dan de verschillende mogelijkheden die via INVK beschikbaar zijn en investeer in jouw professionele toekomst.

Het Kennisteam voor:

Architecten, ingenieurs, adviseurs, projectontwikkelaars, eigenaren, directeuren en managers.

Aankomende kennisevents

Welke spreekt jou aan?

Saaie Taal naar Goed Verhaal

In een tijd van AI, KI, BOTS en TROLLS lijkt de menselijke factor in een organisatie het onderspit de delven. Terwijl juist in de menselijke connectie de herkenning en erkenning plaatsvindt. En die zijn beide nodig voor vertrouwen. Want zonder vertrouwen gaat niemand met de ander in zee. Hoe kun je jouw team, klanten of leveranciers inspireren met een goed verhaal?

Lees Meer »

Secure Base Leadership

Secure Base Leadership is een leiderschapsbenadering die gebaseerd is op het concept van een “veilige basis” of “secure base.” Het idee achter Secure Base Leadership is afgeleid van de hechte relatie tussen ouders en kinderen, waarin ouders een veilige basis bieden van waaruit kinderen de wereld kunnen verkennen en hun volledige potentieel kunnen ontwikkelen.

Lees Meer »

Deze kennisdelers kijken al vooruit

Hans Schütt
Hans Schütt
Gemeente Edam-Volendam
Lees verder
Vaak zie je het in je eigen organisatie niet meer en door deze gesprekken en sessies krijg je dus die wake-up call die je meteen kunt toepassen.” Met name de tactische en strategische tips zijn erg bruikbaar. Echter zijn deze niet heel spannend om te vertellen maar voor intern gebruik wel erg handig!
Yvonne Bandt
Yvonne Bandt
Apotheek Zaans Medisch Centrum
Lees verder
Het INVK maakt zich hard voor het vergaren en het delen van kennis zodat deze opgedane kennis toegepast kan worden in de dagelijkse praktijk.
Dennis Kroon
Dennis Kroon
Meester & Kuiper
Lees verder
Kennisinstituut waar je op een unieke manier kennis krijgt.
Alexander de Boon
Alexander de Boon
Tremco CPG Netherlands B.V.
Lees verder
Fantastische training gehad betreffende Invloedrijk Leiderschap van Ad Bastiaanse bij het INVK. Mooie open discussies, nuttige groep sessies en vooral ook veel zelfreflectie. Allemaal perfect begeleid door Ad, waarvoor dank!"
Jan Hendriksen
Jan Hendriksen
Christelijke Basisschool De Borgwal
Lees verder
Erg goed dat de link wordt gelegd met het bedrijfsleven. Informatie die je normaal uit boeken haalt haal je nu uit de interactieve sessies. Sommige dingen moet je gewoon kennen/weten."