Landelijk Kennisteam Industrie

Sparren met vakgenoten

Werk jij als directeur, manager of teamleider in de industrie sector? En wil jij je kennis en vaardigheden verbeteren?

Bij het INVK leer je samen met vakgenoten die jouw uitdagingen als geen ander begrijpen. Die combinatie van herkenning en een frisse blik zorgt voor inzichten waar je écht iets mee kunt. Onze trainers weten je uit te dagen en te prikkelen en zorgen er voor dat je up-to-date blijft om zo jouw persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling te blijven voeden.

Als directeur, manager of teamleider in de industrie sector is het van groot belang om je kennis en ontwikkeling bij te houden. Dit zorgt ervoor dat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en trends in jouw vakgebied en dat je jouw werk efficiënter en effectiever kunt uitvoeren.

Door je kennis en ontwikkeling bij te houden als directeur, manager of teamleider in de industrie sector, kun je jouw team effectiever leiden en je projecten efficiënter en succesvoller uitvoeren. Als je op zoek bent naar manieren om je kennis en ontwikkeling te verbeteren, ontdek dan de verschillende mogelijkheden die via INVK beschikbaar zijn en investeer in jouw professionele toekomst.

Het Kennisteam voor:

Managers, directeuren, eigenaren, teamleiders werkzaam in de industrie sector zoals chemische industrie, maakindustrie, glas industrie, olie industrie en auto industrie.

Aankomende kennisevents

Welke spreekt jou aan?

Risicomanagement

Risicomanagement Hoe transformeer jij risico’s naar groei en stabiliteit? Onzekerheid over de toekomst is onvermijdelijk. Vragen over hoe je risico’s kunt herkennen en vermijden komen

Lees Meer »

Onderscheidende Organisaties

Onderscheidende Organisaties Effectief waarde creëren voor de ander Als organisatie hét onderscheid kunnen maken is van essentieel belang om succesvol te kunnen zijn maar ook

Lees Meer »

Deze kennisdelers kijken al vooruit

Hans Schütt
Hans Schütt
Gemeente Edam-Volendam
Lees verder
Vaak zie je het in je eigen organisatie niet meer en door deze gesprekken en sessies krijg je dus die wake-up call die je meteen kunt toepassen.” Met name de tactische en strategische tips zijn erg bruikbaar. Echter zijn deze niet heel spannend om te vertellen maar voor intern gebruik wel erg handig!
Yvonne Bandt
Yvonne Bandt
Apotheek Zaans Medisch Centrum
Lees verder
Het INVK maakt zich hard voor het vergaren en het delen van kennis zodat deze opgedane kennis toegepast kan worden in de dagelijkse praktijk.
Dennis Kroon
Dennis Kroon
Meester & Kuiper
Lees verder
Kennisinstituut waar je op een unieke manier kennis krijgt.
Alexander de Boon
Alexander de Boon
Tremco CPG Netherlands B.V.
Lees verder
Fantastische training gehad betreffende Invloedrijk Leiderschap van Ad Bastiaanse bij het INVK. Mooie open discussies, nuttige groep sessies en vooral ook veel zelfreflectie. Allemaal perfect begeleid door Ad, waarvoor dank!"
Jan Hendriksen
Jan Hendriksen
Christelijke Basisschool De Borgwal
Lees verder
Erg goed dat de link wordt gelegd met het bedrijfsleven. Informatie die je normaal uit boeken haalt haal je nu uit de interactieve sessies. Sommige dingen moet je gewoon kennen/weten."