Deep Democracy

Een inclusievere en productievere werkomgeving creëren

Ben je op zoek naar een manier om jouw organisatie inclusiever te maken en effectieve besluitvorming te bevorderen? Overweeg dan een training in Deep Democracy. Deze methodologie richt zich op het creëren van een inclusieve omgeving waarin alle stemmen gehoord worden en effectieve besluitvorming wordt gestimuleerd.

Een training in Deep Democracy biedt de mogelijkheid om de vaardigheden en technieken te ontwikkelen die nodig zijn om deze methodologie in jouw organisatie toe te passen. De training omvat doorgaans verschillende onderdelen, waaronder:

  • Inleiding tot Deep Democracy: Leer meer over de theorie en praktijk van Deep Democracy en hoe het kan worden toegepast in verschillende contexten.

  • Mindset en vaardigheden: Ontwikkel de juiste mindset en vaardigheden om effectieve gesprekken te voeren, verschillende perspectieven te waarderen en empathie te tonen voor anderen.

  • Tools en technieken: Leer verschillende tools en technieken om inclusieve besluitvorming te faciliteren, zoals check-ins, het faciliteren van debatten en het beheersen van conflicten.

Het volgen van een training in Deep Democracy kan helpen om een inclusievere en productievere werkomgeving te creëren. Dit kan leiden tot betere besluitvorming, meer betrokkenheid van werknemers en een hogere mate van tevredenheid op de werkvloer.

Praktische informatie

Meld je aan

We kijken ernaar uit om kennis met je te delen!

Vul hieronder je gegevens in. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving in je mailbox. Heb je hulp nodig? Bel even naar 085 – 800 88 50 of stuur ons een e-mail info@invk.nl


Factuurgegevens

Deze kennisdelers kijken al vooruit

Hans Schütt
Hans Schütt
Gemeente Edam-Volendam
Lees verder
Vaak zie je het in je eigen organisatie niet meer en door deze gesprekken en sessies krijg je dus die wake-up call die je meteen kunt toepassen.” Met name de tactische en strategische tips zijn erg bruikbaar. Echter zijn deze niet heel spannend om te vertellen maar voor intern gebruik wel erg handig!
Yvonne Bandt
Yvonne Bandt
Apotheek Zaans Medisch Centrum
Lees verder
Het INVK maakt zich hard voor het vergaren en het delen van kennis zodat deze opgedane kennis toegepast kan worden in de dagelijkse praktijk.
Dennis Kroon
Dennis Kroon
Meester & Kuiper
Lees verder
Kennisinstituut waar je op een unieke manier kennis krijgt.
Alexander de Boon
Alexander de Boon
Tremco CPG Netherlands B.V.
Lees verder
Fantastische training gehad betreffende Invloedrijk Leiderschap van Ad Bastiaanse bij het INVK. Mooie open discussies, nuttige groep sessies en vooral ook veel zelfreflectie. Allemaal perfect begeleid door Ad, waarvoor dank!"
Jan Hendriksen
Jan Hendriksen
Christelijke Basisschool De Borgwal
Lees verder
Erg goed dat de link wordt gelegd met het bedrijfsleven. Informatie die je normaal uit boeken haalt haal je nu uit de interactieve sessies. Sommige dingen moet je gewoon kennen/weten."