Hou van Holland - Stadsspel

Teamuitje / Teambuilding

Hoe staat het met jouw Hollandse kennis gesteld? Kom erachter tijdens het Hou van Holland Stadsspel!

Onze ervaren spelbegeleider instrueert jullie vakkundig zodat jullie precies weten hoe er vandaag oer Hollandse guldens zijn te scoren! Na deze verhelderende briefing gaan jullie opgedeeld in teams de binnenstad in, zie het vandaag gerust als een actieve inburgeringstest!

Via jullie ‘Hollandse meester’ ontvangen jullie vandaag diverse aanwijzingen die jullie telkens van locatie naar locatie loodsen.
Op iedere locatie ontvangen jullie een Hollandse opdracht. Deze kan bestaan uit een kennisvraag maar ook een ludieke uitvoeringsopdracht. Uiteraard wordt goed resultaat met flink wat guldens beloond!

Jullie slaan vandaag dus twee vliegen in één klap, dat staat de echte Hollanders onder ons wel aan natuurlijk!

Enerzijds maken jullie met elkaar een leuke stadswandeling waarbij jullie de hotspots van de stad passeren en tegelijkertijd spelen jullie ook nog eens een ludiek interactief spel. En als klap op de spreekwoordelijke vuurpijl doen jullie wellicht ook nog wat extra Nederlandse kennis op!

Het team met de meeste guldens aan het einde van het spel is met vlag en wimpel voor deze actieve inburgerstoets geslaagd.

Het Hou van Holland Stadsspel is overal in Nederland te spelen, ook bij jullie in de buurt!

Gaat jouw voorkeur naar team: rood, wit, blauw of toch oranje?

Bevorder de onderlinge communicatie en sfeer

Voor startende teams, maar ook voor al langer samenwerkende teams is teambuilding van zeer groot belang ter bevordering van het vertrouwen, de onderlinge communicatie en de werksfeer.

Voor de uitvoering van dit spelprogramma komen wij graag naar jullie werklocatie toe. Willen jullie liever buiten de muren van jullie kantoor deze activiteit laten organiseren dan kunnen jullie er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een besloten ruimte binnen een horecagelegenheid te reserveren en ons hier te ontvangen. 

Dit arrangement kent, afhankelijk van de groepsgrootte, een gemiddelde speelduur van circa 2,5 – 3,5 uur.

Offerte aanvraag

We kijken ernaar uit om kennis met je te delen!

Vul hieronder je gegevens in. Je ontvangt een bevestiging van je aanvraag in je mailbox. Heb je hulp nodig? Bel even naar 085 – 800 88 50 of stuur ons een e-mail via info@invk.nl