Doeltreffende Incompany Trainingen

Laat jouw team ook kennis maken met het INVK. Alles wat je nu eenmaal aandacht geeft groeit. Wij bieden een uitgebreid aanbod van incompany trainingen die zijn ontworpen om de vaardigheden van jouw medewerkers te ontwikkelen en te verbeteren, zodat zij kunnen bijdragen aan het succes van jouw organisatie.

Wij helpen graag jouw managementteam, medewerkers, afdeling of organisatie vooruit met onze incompany trainingen. Tijdens deze training(en) gaan we samen actief aan de slag met jullie doelstellingen of uitdagingen.

Voor iedere uitdaging of vraag hebben wij wel een gespecialiseerde trainer bij INVK. Onze betrokken trainers zoeken samen met je naar nieuwe mogelijkheden en manieren die jou en je organisatie verder helpen.

Aan welke thema’s kun je denken? Een greep uit de mogelijkheden:

 • Excellente Gastvrijheid
 • Omgaan met Agressie
 • Diefstalpreventie
 • Ziekteverzuim Reduceren
 • Feedback Geven en Ontvangen
 • Professioneel Telefoneren
 • Communicatie & Leidinggeven
 • Slechtnieuwsgesprek Voeren
 • Coachend Leidinggeven
 • Impactvol Leidinggeven
 • De Kracht van Diversiteit
 • Regietheater
 • Plannen & Organiseren
 • Succesvolle Teams
 • Uitdagende Gespreksvoering
 • Inspirerende Intervisie
 • Verkooptraining
 • Receptievaardigheden
 • Interactieve DISC Training
 • Brainstorm Booster
 • Adviseren & Beinvloeden

Bij jou op je eigen locatie

Onze incompany trainingen kunnen worden gegeven op jouw eigen locatie of op een andere locatie naar keuze. Dit maakt het gemakkelijk om de trainingen in te plannen op een moment dat jou en jouw medewerkers het beste uitkomt.

Afgestemd op de wensen van je organisatie

Onze incompany trainingen worden op maat gemaakt om aan de specifieke behoeften en doelen van jouw bedrijf te voldoen. Of het nu gaat om het verbeteren van de communicatievaardigheden van je team, het vergroten van de efficiëntie van je operationele processen of het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten, wij hebben de training die bij jouw bedrijf past.

Onze trainers zijn experts in hun vakgebied en hebben ruime ervaring met het verzorgen van incompany trainingen. Zij zijn in staat om de trainingen af te stemmen op de behoeften van jouw medewerkers en te zorgen voor een effectieve leerervaring.

Aanbod aan uiteenlopende thema's voor alle lagen binnen de organisatie

Investeer in de ontwikkeling van jouw medewerkers en verhoog de efficiëntie en effectiviteit van jouw organisatie. Bekijk hieronder de thema’s van ons ruime trainingsaanbod aan inspirerende incompany trainingen. 

Laat jouw organisatie kennismaken met INVK

Wil je de vaardigheden en kennis van jouw medewerkers, afdeling, managementteam of organisatie verbeteren? Laat ons dan een incompany training verzorgen!

Onze ervaren trainers zijn experts in hun vakgebied en hebben ruime ervaring in het verzorgen van incompany trainingen. We zorgen ervoor dat de trainingen volledig zijn afgestemd op de behoeften van jouw organisatie, zodat jouw medewerkers de kennis en vaardigheden kunnen ontwikkelen die ze nodig hebben om hun werk nog beter te kunnen doen.

Wil je meer weten wat INVK voor jouw team kan betekenen? Neem contact met ons op om te bespreken hoe we jouw medewerkers kunnen trainen en jouw organisatie naar een hoger niveau kunnen tillen met onze incompany trainingen.

Excellente Gastvrijheid

Wat is nu precies het verschil tussen gastvrijheid en excellente gastvrijheid? Zet net dat stapje extra en maak als bedrijf of organisatie in de praktijk daadwerkelijk hét verschil!

Lees Meer »
Omgaan met Agressie

Helaas krijgen veel mensen tijdens hun werk met agressie te maken. Leer om te gaan met verschillende soorten van agressie op de werkvloer en hoe dit veelal is te voorkomen.

Lees Meer »
Diefstalpreventie

Hoe signaleer je in een vroeg stadium een (winkel)dief en hoe ga je hier vervolgens mee om? De meeste diefstallen zijn in de praktijk eenvoudig te voorkomen.

Lees Meer »
Ziekteverzuim Reduceren

Een zieke werknemer kost je als werkgever veel geld. Krijg inzicht in de verschillende soorten verzuim en hoe je deze als leidinggevende effectief kunt reduceren.

Lees Meer »
Gesprekstechnieken

Hoe je iets communiceert en wanneer je dat doet heeft direct effect op het resultaat. Goede communicatie kan de samenwerking bevorderen en processen soepeler laten verlopen.

Lees Meer »
Coachend Leidinggeven

Leer als leidinggevende te inspireren en stimuleer jouw medewerkers het maximale uit hun talenten te halen en zelf sturing te geven aan hun eigen ontwikkeling.

Lees Meer »
Impactvol Leidinggeven

Leidinggevende die hun ‘publiek’ weten te inspireren hebben de meeste impact. Voeg hier diverse beïnvloedingsstijlen aan toe en je bent van zeer grote invloed in jouw rol als leider.

Lees Meer »
De Kracht van Diversiteit

Uit onderzoek blijkt dat teams bestaande uit medewerkers met verschillende vormen van diversiteit betere beslissingen maken. Ontdek de kracht van diversiteit bij jou in het team.

Lees Meer »
Regietheater

Wil je op ludieke en laagdrempelige wijze problematiek, valkuilen en/of dilemma’s op de werkvloer inzichtelijk en bespreekbaar maken? Regietheater is hier de uitgelezen werkvorm voor.

Lees Meer »
Plannen & Organiseren

Het ontwikkelen van sterke vaardigheden op het gebied van plannen en organiseren helpen je productiever te zijn, je doelen effectiever te bereiken en je werklast beter te beheren.

Lees Meer »
Succesvolle Teams

Elk teamlid brengt unieke kennis, vaardigheden en perspectieven met zich mee. Een succesvol team weet deze diversiteit aan vaardigheden optimaal te benutten en in te zetten.

Lees Meer »
Uitdagende Gespreksvoering

Het kunnen voeren van uitdagende gesprekken is van onschatbare waarde. Versterk je communicatievaardigheden en ga zelfverzekerd de confrontatie aan binnen lastige gesprekken.

Lees Meer »
Inspirerende Intervisie

Verschillende intervisiemethoden kunnen professionals helpen hun vaardigheden aan te scherpen, nieuwe perspectieven te ontdekken en betere resultaten te bereiken in hun werk.

Lees Meer »
Verkooptraining

Onze resultaatgerichte verkooptraining is ontworpen om jou en je team uit te rusten met essentiële vaardigheden en strategieën om succesvolle verkoopresultaten te behalen.

Lees Meer »
Receptievaardigheden

De vaardigheden welke aan bod komen in deze training zullen je helpen om succesvol te zijn in jouw rol als receptiemedewerker waarin je tevens het visitekaartje van de organisatie bent.

Lees Meer »
Interactieve DISC Training

Krijg inzicht in je eigen gedrag en dat van anderen waardoor je o.a. beter in staat bent om met elkaar te communiceren en de onderlinge samenwerking verder kunt verbeteren.

Lees Meer »
Brainstorm Booster

Brainstormen is een waardevol proces dat wordt gebruikt om creatieve ideeën te genereren, nieuwe perspectieven te verkennen en innovatieve oplossingen te vinden voor uiteenlopende uitdagingen.

Lees Meer »
Adviseren & Beïnvloeden

Deze training reikt jou de benodigde vaardigheden en technieken aan om succesvol te kunnen adviseren en invloed uit te oefenen op verschillende gesprekken en situaties

Lees Meer »