Jongens tegen de Meisjes

Teamuitje / Teambuilding 

Het is zover! De hoogste tijd om voor eens en voor altijd te bepalen wie er nu eigenlijk beter, slimmer en sterker zijn: de jongens of de meisjes?!

Veeg de vloer aan met het jongensteam, onder leiding van je leidinggevende of maak gehakt van het meisjesteam, aangevoerd door je teamleider. De Jongens tegen de Meisjes is voor elke doelgroep zeer geschikt.

Diverse ludieke spelrondes

Tijdens het spel doorlopen jullie uiteenlopende ludieke spelrondes waaronder:

– Letterpakkenspel
– Top 5
– BN’er ronde
– Op goed gehoor
– Fotospel
– J/M vragenronde
– Meten is weten
– Etc.

Uiteindelijk gaat het winnende team er niet alleen met de felbegeerde hoofdprijs vandoor, maar ook met de kampioenstitel.

Tijd om fanatiek te worden en de eer van jouw geslacht te verdedigen! Proosten de winnaars met pullen bier, of met glazen prosecco?

Jongens tegen de Meisjes, ben je er klaar voor?

Bevorder de onderlinge communicatie en sfeer

Voor startende teams, maar ook voor al langer samenwerkende teams is teambuilding van zeer groot belang ter bevordering van het vertrouwen, de onderlinge communicatie en de werksfeer.

Voor de uitvoering van dit spelprogramma komen wij graag naar jullie werklocatie toe. Willen jullie liever buiten de muren van jullie kantoor deze activiteit laten organiseren dan kunnen jullie er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een besloten ruimte binnen een horecagelegenheid te reserveren en ons hier te ontvangen. 

Dit arrangement kent, afhankelijk van de groepsgrootte, een gemiddelde speelduur van circa 2,5 – 3,5 uur.

Offerte aanvraag

We kijken ernaar uit om kennis met je te delen!

Vul hieronder je gegevens in. Je ontvangt een bevestiging van je aanvraag in je mailbox. Heb je hulp nodig? Bel even naar 085 – 800 88 50 of stuur ons een e-mail via info@invk.nl