Deelname aan INVK Kennisevent – dit is wat je kunt verwachten

Leuk dat je binnenkort één van onze Kennisevents komt bezoeken!
In bovenstaande video vertellen we je graag iets meer over wat je kunt verwachten.

Herkenbare naambadge
Bij binnenkomt ontvang je van ons een naambadge, welke wij voor je hebben klaarliggen. Wij vragen je deze naambadge zichtbaar te dragen gedurende het Kennisevent. We verzoeken je om deze naambadge aan het einde van het Kennisevent weer terug in te leveren bij één van onze collega’s.

Ieder kennisteam is te herkennen aan een eigen kleur naambadge. Zo kun jij in één oogopslag de andere gelijkgestemde vakgenoten uit jouw eigen branche herkennen. Maar óók wanneer je nieuwsgierig bent naar kennisverbinders buiten jouw eigen kennisteam helpen de gekleurde naambadges je in contact te brengen met de juiste persoon.

3 verschillende kennissessies
Tijdens het Kennisevent nodigen we jou uit om deel te nemen aan 3 verschillende kennissessies. In de ochtend starten we met de plenaire inspiratiesessie. Hierbij staat ieder Kennisevent telkens een nieuw thema centraal. Na afloop van de plenaire inspiratiesessie is het tijd voor de heerlijke en verzorgde netwerklunch. Hét uitgelezen moment om onder het genot van een lekker hapje en drankje jouw kennisnetwerk verder uit te breiden.

Aansluitend in de middag zal de groep met aanwezige deelnemers, welke wij kennisverbinders noemen, zich in subgroepen opdelen en verspreiden over de verschillende kennisruimtes om deel te nemen aan diverse kennissessies. Deze kennissessies staat in het teken van verbinding creëren met andere gelijkgestemde vakgenoten en experimenteren met praktijksituaties.

Indeling & Locatie
Via de link www.invk.nl/programma kun jij op de dag van het kennisevent de planning van jouw kennisteam terugvinden en zie je precies in welke ruimte je wordt verwacht. Jaarlijks organiseren wij verschillende Kennisevents, op een centraal gelegen locatie welke voor iedereen goed bereikbaar is. Dit kunnen wisselende locaties zijn dus check vooraf goed in je ontvangen uitnodiging op welk adres wij jou graag ontvangen.

We kijken er met veel plezier naar uit om je te mogen ontvangen bij ons komende Kennisevent!

INVK kennisteams: