Jaarlijks 3 verschillende kennisevents

Jaarlijks verzorgt INVK drie verschillende kennisevents. Binnen deze compleet verzorgde kennisevents kun jij je o.a. laten inspireren, experimenteren en verbinding creëren. Tegelijkertijd bouw jij als kennisverbinder mee aan je eigen waardevolle kennisnetwerk.

Naast de plenaire inspiratiesessie zul je tijdens de verschillende kennissessies binnen je eigen kennisteam met gelijkgestemde vakgenoten aan de slag gaan.

Wij ontvangen jou graag op het prachtige landgoed Kasteel Groeneveld te Baarn. Kasteel Groeneveld te Baarn is één van de mooiste voorbeelden van een landhuis uit de stijlperiode van de Rococo. De rijke geschiedenis komt tot leven door onder andere de originele behangselschilderingen en het prachtige stucwerk uit de 18e eeuw.

Hiernaast zal gedurende de gehele dag de catering goed verzorgd zijn. Kortom: een ideale combinatie om samen te komen en te genieten van een leuke en inspirerende dag.

Plenaire inspiratiesessie - Inspireren

Tijdens ieder kennisevent staat er een ander (management)thema centraal. Een ervaren INVK-trainer of een inspirerende spreker deelt zijn of haar kennis en expertise tijdens deze inspiratiesessie.

Ga lekker zitten in één van de comfortabele theaterstoelen en laat je inspireren door één van onze trainers, sprekers of andere professionals. Iedere kennisevent word je opnieuw verrast met een nieuw thema, nieuwe inzichten en volop nieuwe inspiratie!

Netwerklunch

Na afloop van de inspiratiesessie staat er een heerlijk verzorgde lunch voor je klaar. Het uitgelezen moment om op ontspannen wijze onder het genot van een heerlijke lunch de andere kennisverbinders uit je kennisteam beter te leren kennen en je kennisnetwerk verder te vergroten. Na deze netwerklunch zal de groep kennisverbinders, opgedeeld in kleinere subgroepen zich verspreiden over de diverse kennisruimtes waar onze INVK-trainers je verwelkomen.

Kennissessie - Verbinding Creëren

Deze kennissessie zal bestaan uit kennis delen en verbinding creëren met andere kennisverbinders in de vorm van ludieke intervisie-werkvormen.

Je krijgt de gelegenheid om zelf een vraagstuk in te dienen waarbij je advies wilt ontvangen van andere vakgenoten. Zelf geen specifieke case bij de hand? Geen probleem, laat je inspireren door de andere kennisverbinders.

Kennis delen betekent kennis verdubbelen!

Kennissessie - Experimenteren

De kennissessie ‘experimenteren’ zal vakkundig worden begeleid door een professionele trainingsacteur waarbij je de gelegenheid krijgt om uitdagende situaties, lastige gesprekken of persoonlijke casuïstiek in de praktijk te brengen. Experimenteer, oefen, probeer uit en ontvang waardevolle inzichten en bruikbare tips & tricks die jou verder helpen op de werkvloer!

Uiteraard is het niet verplicht om zelf een situatie in te brengen, je kunt er ook voor kiezen om een praktijksituatie van een andere kennisverbinder te observeren en hier vanaf de zijlijn je voordeel te doen.

Dagprogramma

Afhankelijk van het door jou gekozen lidmaatschap kan het dagprogramma van een kennisevent er als volgt uitzien:

09:00 – 09:30
Inloop & Ontvangst 

09:30 – 11:30
Inspiratiesessie

11:30 – 12:20
Netwerklunch 

12:20 – 14:15 
Kennissessie – ronde 1

14:15 – 14:35 
Netwerkpauze

14:35 – 16:30 
Kennissessie – ronde 2

Data en thema's komende kennisevents

Benieuwd naar de meest actuele informatie over de komende kennisevents? Klik hieronder op onze agenda om te zien wanneer de aankomende kennisevents gepland staan. Ook tref je hier de bijbehorende thema’s van de komende inspiratiesessie.

Aankomende inspiratiesessies

Saaie Taal naar Goed Verhaal

In een tijd van AI, KI, BOTS en TROLLS lijkt de menselijke factor in een organisatie het onderspit de delven. Terwijl juist in de menselijke connectie de herkenning en erkenning plaatsvindt. En die zijn beide nodig voor vertrouwen. Want zonder vertrouwen gaat niemand met de ander in zee. Hoe kun je jouw team, klanten of leveranciers inspireren met een goed verhaal?

Lees Meer »

Secure Base Leadership

Secure Base Leadership is een leiderschapsbenadering die gebaseerd is op het concept van een “veilige basis” of “secure base.” Het idee achter Secure Base Leadership is afgeleid van de hechte relatie tussen ouders en kinderen, waarin ouders een veilige basis bieden van waaruit kinderen de wereld kunnen verkennen en hun volledige potentieel kunnen ontwikkelen.

Lees Meer »