Jaarlijks 3 verschillende kennisevents

Jaarlijks verzorgt INVK drie verschillende kennisevents. Binnen deze compleet verzorgde kennisevents kun jij je o.a. laten inspireren, experimenteren en verbinding creëren. Tegelijkertijd bouw jij als kennisverbinder mee aan je eigen waardevolle kennisnetwerk.

Naast de plenaire inspiratiesessie zul je tijdens de verschillende kennissessies binnen je eigen kennisteam met gelijkgestemde vakgenoten aan de slag gaan.

Plenaire inspiratiesessie - Inspireren

Tijdens ieder kennisevent staat er een ander (management)thema centraal. Een ervaren INVK-trainer of een inspirerende spreker deelt zijn of haar kennis en expertise tijdens deze inspiratiesessie.

Ga lekker zitten in één van de comfortabele theaterstoelen en laat je inspireren door één van onze trainers, sprekers of andere professionals. Iedere kennisevent word je opnieuw verrast met een nieuw thema, nieuwe inzichten en volop nieuwe inspiratie!

Netwerklunch

Na afloop van de inspiratiesessie staat er een heerlijk verzorgde lunch voor je klaar. Het uitgelezen moment om op ontspannen wijze onder het genot van een heerlijke lunch de andere kennisverbinders uit je kennisteam beter te leren kennen en je kennisnetwerk verder te vergroten. Na deze netwerklunch zal de groep kennisverbinders, opgedeeld in kleinere subgroepen zich verspreiden over de diverse kennisruimtes waar onze INVK-trainers je verwelkomen.

Kennissessie - Verbinding Creëren

Deze kennissessie zal bestaan uit kennis delen en verbinding creëren met andere kennisverbinders in de vorm van ludieke intervisie-werkvormen.

Je krijgt de gelegenheid om zelf een vraagstuk in te dienen waarbij je advies wilt ontvangen van andere vakgenoten. Zelf geen specifieke case bij de hand? Geen probleem, laat je inspireren door de andere kennisverbinders.

Kennis delen betekent kennis verdubbelen!

Netwerk (koffie)pauze

In de ochtend halverwege de inspiratiesessie staan de koffie, thee en diverse frisdranken voor je klaar. Een mooi moment om verder in contact te komen met andere vakgenoten.
Maar ook in de middag na afloop van de eerste kennissessie is er een netwerkpauze inclusief koffie, thee, frisdranken en diverse versnaperingen. Aansluitend hiervan de opvolgende kennissessie!

Kennissessie - Experimenteren

De kennissessie ‘experimenteren’ zal vakkundig worden begeleid door een professionele trainingsacteur waarbij je de gelegenheid krijgt om uitdagende situaties, lastige gesprekken of persoonlijke casuïstiek in de praktijk te brengen. Experimenteer, oefen, probeer uit en ontvang waardevolle inzichten en bruikbare tips & tricks die jou verder helpen op de werkvloer!

Uiteraard is het niet verplicht om zelf een situatie in te brengen, je kunt er ook voor kiezen om een praktijksituatie van een andere kennisverbinder te observeren en hier vanaf de zijlijn je voordeel te doen.

Dagprogramma

Afhankelijk van het door jou gekozen lidmaatschap kan het dagprogramma van een kennisevent er als volgt uitzien:

09:00 – 09:30
Inloop & Ontvangst 

09:30 – 10:50
Opening en start
eerste helft inspiratiesessie

10:50 – 11:10
Netwerkpauze 

11:10 – 12:15 
Tweede helft inspiratiesessie

12:15 – 13:00
Netwerklunch

13:00 – 14:30
Kennissessie – ronde 1

14:30 – 14:55 
Netwerkpauze

14:55 – 16:25 
Kennissessie – ronde 2

16:25 – 16:35 
Afsluiting vanuit de plenaire theaterzaal

Data en thema's komende kennisevents

Benieuwd naar de meest actuele informatie over de komende kennisevents? Klik hieronder op onze agenda om te zien wanneer de aankomende kennisevents gepland staan. Ook tref je hier de bijbehorende thema’s van de komende inspiratiesessie.

Aankomende kennisevents

Risicomanagement

Risicomanagement Hoe transformeer jij risico’s naar groei en stabiliteit? Onzekerheid over de toekomst is onvermijdelijk. Vragen over hoe je risico’s kunt herkennen en vermijden komen

Lees Meer »

Onderscheidende Organisaties

Onderscheidende Organisaties Effectief waarde creëren voor de ander Als organisatie hét onderscheid kunnen maken is van essentieel belang om succesvol te kunnen zijn maar ook

Lees Meer »