Samen een carrière lang ontwikkelen

Zet een groep leergierige leidinggevenden bij elkaar en je weet één ding zeker: samen hebben zij een schat aan kennis die individueel kansen gaat verdubbelen. INVK brengt gelijkgestemde vakgenoten uit het hele land samen om te leren van elkaar. Dat is niet eenmalig kennis ophalen, maar een carrière lang vooruit gaan op een onbekende weg. Zo blijf je bij en heb je een streepje voor op de arbeidsmarkt. Bij welk kennisteam sluit jij je aan?

Zo leert een kennisteam​

Ieder kennisteam wordt met zorg samengesteld. Zo weet je zeker dat je met gelijkgestemden om tafel zit en dat je voor de kennis die je deelt ook waardevolle inzichten terugkrijgt. Binnen een kennisteam ontmoet je elkaar drie keer per jaar, je carrière lang. Iedere kennisevent heeft een ander actueel thema, dat wordt ingeleid door een trainer die veel kennis heeft van managementthema’s. De trainer speelt zeker niet de hoofdrol. Zie het als een prikkelende host die het gesprek verdiept en theorie memorabel maakt, door jullie praktijkcasussen in te brengen.

Stappen zetten door vooruit te denken

Binnen een kennisteam van gelijkgestemde professionals blijf je continu ontwikkelen, omdat iedere deelnemer steeds opnieuw actuele praktijkkennis meebrengt. En omdat er jaarlijks nieuwe thema’s ontwikkeld worden voor de inspiratiesessies tijdens onze kennisevents. Zo denk je altijd vooruit. Bekijk de actuele thema’s en ontdek wanneer die bij jouw kennisteam op de agenda staan.

Blijf bij, sluit je aan.

Zet de eerste stap naar continue ontwikkeling

Ben jij de nieuwe ambitieuze kennisverbinder die graag aanschuift bij andere gelijkgestemde kennisverbinders? Voor iemand met verfrissende expertise is altijd ruimte in onze kennisteams. Schrijf je in voor een eerste deelname en kijk alvast uit naar een unieke belevenis.

Krijg inzicht in wat je zelf niet weet

Onze kennisteams zijn samengesteld per functie, zodat ze altijd naadloos aansluiten bij jouw carrière. Onze leden gebruiken het INVK-lidmaatschap daarom als versterking van hun cv. Welk netwerk maakt straks indruk op jouw LinkedIn-profiel?

Deze kennisdelers kijken al vooruit

Hans Schütt
Hans Schütt
Gemeente Edam-Volendam
Lees verder
Vaak zie je het in je eigen organisatie niet meer en door deze gesprekken en sessies krijg je dus die wake-up call die je meteen kunt toepassen.” Met name de tactische en strategische tips zijn erg bruikbaar. Echter zijn deze niet heel spannend om te vertellen maar voor intern gebruik wel erg handig!
Yvonne Bandt
Yvonne Bandt
Apotheek Zaans Medisch Centrum
Lees verder
Het INVK maakt zich hard voor het vergaren en het delen van kennis zodat deze opgedane kennis toegepast kan worden in de dagelijkse praktijk.
Dennis Kroon
Dennis Kroon
Meester & Kuiper
Lees verder
Kennisinstituut waar je op een unieke manier kennis krijgt.
Alexander de Boon
Alexander de Boon
Tremco CPG Netherlands B.V.
Lees verder
Fantastische training gehad betreffende Invloedrijk Leiderschap van Ad Bastiaanse bij het INVK. Mooie open discussies, nuttige groep sessies en vooral ook veel zelfreflectie. Allemaal perfect begeleid door Ad, waarvoor dank!"
Jan Hendriksen
Jan Hendriksen
Christelijke Basisschool De Borgwal
Lees verder
Erg goed dat de link wordt gelegd met het bedrijfsleven. Informatie die je normaal uit boeken haalt haal je nu uit de interactieve sessies. Sommige dingen moet je gewoon kennen/weten."