Onderscheidende Organisaties

Effectief waarde creëren voor de ander

Als organisatie hét onderscheid kunnen maken is van essentieel belang om succesvol te kunnen zijn maar ook om succesvol te kunnen blijven op welk gebied binnen de organisatie dan ook. Door waarde toe te voegen voor de ander kun je je service of dienstverlening naar een hoger niveau tillen maar ben je ook in staat om met elkaar een zeer succesvol team te ontwikkelen.

Hoe ontdek je waar je onderscheidend kunt zijn en effectief waarde kunt creëren met beter zicht op kansen voor groei, zowel binnen het team als buiten de organisatie?

Door beinvloedingspunten in kaart te brengen en de (verborgen) behoeftes van de ander te analyseren ben je in staat om op effectieve wijze het daadwerkelijke onderscheid te maken.

Sluit je aan bij ons kennisevent “Onderscheidende Organisaties” en leer samen met vakgenoten:

  • Beinvloedingspunten in kaart te brengen.

  • Praktische modellen toe te passen gericht op jouw situatie of organisatie.

  • Een plan van aanpak te maken met de focus op: ontwikkeling, waarde en onderscheidend vermogen.

Na je deelname heb je een aantal handige tools tot je beschikking om een strategisch plan van actie samen te kunnen stellen om van hieruit het verschil in de praktijk te maken. Leer situaties te transformeren naar groei en ontwikkeling voor je team, personeel, organisatie, klanten, leveranciers of andere (zaken)relaties.* Ben jij een basis kennisverbinder of een volledige kennisverbinder? Kies voor toegang tot het gehele kennisevent of voor deelname aan enkel het ochtend,- of middagprogramma.

Praktische informatie

Ochtendprogramma

09:00 – 09:30

Inloop & Ontvangst 

09:30 – 10:50

Opening en start eerste helft inspiratiesessie

10:50 – 11:10

Netwerkpauze 

11:10 – 12:15

Tweede helft inspiratiesessie

12:15 – 13:00

Netwerklunch

Middagprogramma

13:00 – 14:30

Kennissessie - ronde 1

14:30 – 14:55

Netwerkpauze

14:55 – 16:25

Kennissessie - ronde 2

16:25 – 16:35

Afsluiting vanuit de plenaire theaterzaal

* Klik hier voor een uitgebreider overzicht van de inhoud van het programma en de opzet van onze inspirerende kennisevents.

Meld je aan

We kijken ernaar uit om kennis met je te delen!

Vul hieronder je gegevens in. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving in je mailbox. Heb je hulp nodig? Bel even naar 085 – 800 88 50 of stuur ons een e-mail info@invk.nl


Factuurgegevens

Deze kennisdelers kijken al vooruit

Hans Schütt
Hans Schütt
Gemeente Edam-Volendam
Lees verder
Vaak zie je het in je eigen organisatie niet meer en door deze gesprekken en sessies krijg je dus die wake-up call die je meteen kunt toepassen.” Met name de tactische en strategische tips zijn erg bruikbaar. Echter zijn deze niet heel spannend om te vertellen maar voor intern gebruik wel erg handig!
Yvonne Bandt
Yvonne Bandt
Apotheek Zaans Medisch Centrum
Lees verder
Het INVK maakt zich hard voor het vergaren en het delen van kennis zodat deze opgedane kennis toegepast kan worden in de dagelijkse praktijk.
Dennis Kroon
Dennis Kroon
Meester & Kuiper
Lees verder
Kennisinstituut waar je op een unieke manier kennis krijgt.
Alexander de Boon
Alexander de Boon
Tremco CPG Netherlands B.V.
Lees verder
Fantastische training gehad betreffende Invloedrijk Leiderschap van Ad Bastiaanse bij het INVK. Mooie open discussies, nuttige groep sessies en vooral ook veel zelfreflectie. Allemaal perfect begeleid door Ad, waarvoor dank!"
Jan Hendriksen
Jan Hendriksen
Christelijke Basisschool De Borgwal
Lees verder
Erg goed dat de link wordt gelegd met het bedrijfsleven. Informatie die je normaal uit boeken haalt haal je nu uit de interactieve sessies. Sommige dingen moet je gewoon kennen/weten."