Ontmasker de Mol

Teamuitje / Teambuilding

Jullie worden ontvangen door onze mysterieuze spelbegeleider die als ‘Oppermol’ de spanning vanaf het eerste moment al flink doet stijgen.

Goed nieuws: er is voor een ieder van jullie een zeer persoonlijke boodschap aanwezig! Maar voordat het zover is: bedenk goed op welke stoel je gaat zitten, niemand is deze dag te vertrouwen.
En misschien nog wel belangrijker: bedenk heel goed naast wie je gaat zitten…

Wie aan tafel probeert de boel te saboteren? Wie uit jouw team hoort in werkelijkheid bij het andere team? Wie is bij jou aan tafel de Mol?!

Gedurende deze dubieuze dag zullen jullie op uiteenlopende vlakken worden getest.
Middels diverse ludieke opdrachten kunnen er flink wat euro’s voor het team worden verdiend. Wie fungeert er binnen jullie groep als betrouwbare penningmeester die het geld beheert? Maar niets is wat het lijkt! Er is namelijk ook een verrader in jullie midden die koste wat kost zal proberen om jullie missie te doen laten mislukken. Er hangt voor de mol binnen jullie gezelschap immers een hele hoop vanaf.

Durven jullie elkaar vandaag recht in de ogen aan te kijken? Iemand in jullie midden speelt deze dag dubbelspel en dat lijk hem of haar wel heel erg goed af te gaan…

Bent u zelf misschien de Mol? Of wellicht neemt de mol wel contact met u op!
Eén ding is zeker: het beloofd een zeer spannende avond te worden.

Het spel kent uiteenlopende opdrachten waarbij er op ludieke wijze aan de nodige teambuilding gewerkt kan worden. Met als hoogtepunt tegen het einde van het spel de allesbeslissende executietest waarbij iedere deelnemer ook nog eens individueel de kans krijgt om middels een reeks vragen zijn/haar mol te ontmaskeren.

Bevorder de onderlinge communicatie en sfeer

Voor startende teams, maar ook voor al langer samenwerkende teams is teambuilding van zeer groot belang ter bevordering van het vertrouwen, de onderlinge communicatie en de werksfeer.

Voor de uitvoering van dit spelprogramma komen wij graag naar jullie werklocatie toe. Willen jullie liever buiten de muren van jullie kantoor deze activiteit laten organiseren dan kunnen jullie er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een besloten ruimte binnen een horecagelegenheid te reserveren en ons hier te ontvangen. 

Dit arrangement kent, afhankelijk van de groepsgrootte, een gemiddelde speelduur van circa 2,5 – 3,5 uur.

Offerte aanvraag

We kijken ernaar uit om kennis met je te delen!

Vul hieronder je gegevens in. Je ontvangt een bevestiging van je aanvraag in je mailbox. Heb je hulp nodig? Bel even naar 085 – 800 88 50 of stuur ons een e-mail via info@invk.nl