Kennisevent: Plannen & Organiseren

Training: Plannen & Organiseren

Het Nederlands Instituut voor Kennisoverdracht (INVK) opent haar deuren om jou te ontvangen op het prachtige landgoed Kasteel Groeneveld te Baarn voor het kennisevent ‘Plannen & Organiseren’. Het betreft een open inschrijving waarbij iedereen zich individueel kan aanmelden voor deelname aan deze training. Uiteraard is het ook mogelijk om je met meerdere personen aan te melden.

Het plannen en organiseren van taken en projecten is essentieel voor een succesvolle en efficiënte werkomgeving. Met de juiste training kun je je vaardigheden op dit gebied verbeteren en waardevolle competenties ontwikkelen die je carrière ten goede zullen komen.

Het ontwikkelen van sterke vaardigheden op het gebied van plannen en organiseren kan je helpen om productiever te zijn, je doelen effectiever te bereiken en je werklast beter te beheren. Het stelt je in staat om je tijd en middelen optimaal te benutten, je taken op een geordende manier af te handelen en eventuele hindernissen te overwinnen.

Onze ervaren trainers hebben een diepgaande kennis van organisatietechnieken en zullen je begeleiden tijdens het leerproces. Ze zullen je voorzien van waardevolle tips en advies op maat, zodat je het meeste uit de training kunt halen.

Plannen en organiseren zijn essentiële vaardigheden in zowel professionele als persoonlijke omgevingen. Of het nu gaat om het beheren van projecten, het organiseren van evenementen of het efficiënt indelen van je dagelijkse taken, een goede planning en organisatie kunnen het verschil maken tussen succes en chaos.

Verander potentiële chaos in succes

Investeer in een professionele ontwikkeling van jou en je team en ontdek hoe de training ‘Plannen & Organiseren’ de organisatie kan helpen de doelen te bereiken en ieders carrière naar een hoger niveau weet te tillen.

Wil je meer informatie ontvangen over deze training of nader kennismaken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren!

Voor wie is deze training Plannen & Organiseren interessant?

Onze training in plannen en organiseren is specifiek ontworpen om professionals te helpen hun organisatorische vaardigheden te versterken en effectiever te worden in hun dagelijkse werkzaamheden. Of je nu een projectmanager, teamleider, ondernemer, medewerker of gewoon iemand bent die zijn persoonlijke planning wil verbeteren, onze training ‘Plannen & Organiseren’ biedt waardevolle inzichten en praktische technieken.

Inhoud training

Tijdens dit kennisevent ontmoet je onze deskundige trainers op het gebied van plannen & organiseren en zul je deelnemen aan verschillende programma onderdelen vol diverse ludieke werkvormen, inspirerende theorie en waardevolle praktijkscenario’s. Gedurende deze dag kunnen o.a. de volgende onderdelen aan bod komen:

  • Structuur aanbrengen
  • Effectieve energieverdeling
  • Prioriteren
  • Omgaan met interrupties 
  • Rust en ruimte creëren in je hoofd
  • Focus aanbrengen
  • Planmatig werken
  • Resultaatgericht te werk gaan
  • Time management
 

Algemeen trainingsdoel

Na afronding van de training zul je in staat zijn om effectief te plannen en organiseren, waardoor je productiviteit verhoogt en stress vermindert. Je zult in staat zijn om je tijd en middelen efficiënter te beheren, projecten succesvol af te ronden binnen de gestelde deadlines en beter om te gaan met veranderingen en onvoorziene omstandigheden.

Tijdens de training leer je verschillende aspecten van plannen en organiseren, zoals het opstellen van realistische doelen, het maken van gedetailleerde planningen, het effectief delegeren van taken, het beheren van tijd en prioriteiten, en het omgaan met uitdagingen en onverwachte veranderingen. We gebruiken interactieve leermethoden, casestudy’s en groepsactiviteiten om ervoor te zorgen dat je de geleerde concepten direct kunt toepassen in je eigen werkomgeving.

Plannen & Organiseren: leren en ontwikkelen mag leuk zijn!

Wij zijn van mening dat persoonlijke ontwikkeling naast leerzaam ook leuk mag zijn! Sterker nog: de ervaring leert dat de leerstof hier ook veel beter door wordt opgenomen. Door de opbouw en inhoud van onze trainingen, met daarin afwisselende werkvormen en een goede balans tussen theorie en praktijk, investeren wij in een positieve en energieke leerbeleving.

Welkom op onze locatie

Wij ontvangen jou graag op het prachtige landgoed Kasteel Groeneveld te Baarn. Kasteel Groeneveld te Baarn is één van de mooiste voorbeelden van een landhuis uit de stijlperiode van de Rococo. De rijke geschiedenis komt tot leven door onder andere de originele behangselschilderingen en het prachtige stucwerk uit de 18e eeuw.

Een mooie indrukwekkende locatie om met elkaar een inspirerende dag te beleven. De locatie zal ongetwijfeld bijdragen aan de ontspannen sfeer en de algehele beleving van deelname aan dit kennisevent. Zo voelt deze trainingsdag tegelijkertijd als een memorabel uitje.

Hiernaast zal gedurende de gehele dag de catering zeer goed verzorgd zijn. Kortom: een ideale combinatie om samen te komen en te genieten van een leuke, inspirerende en leerzame dag.

Praktische informatie

Meld je aan

We kijken ernaar uit om kennis met je te delen!

Deze training betreft een open inschrijving. Je kunt je dus eenvoudig individueel of samen met collega’s aanmelden. Vul hieronder je gegevens in. Je ontvangt vervolgens een bevestiging van je inschrijving in je mailbox. Heb je hulp nodig? Bel even naar 085 – 800 88 50 of stuur ons een e-mail via info@invk.nl


Factuurgegevens