Ranking your Colleagues

Teamuitje / Teambuilding

Vandaag zijn jullie de echte sterren!
Onder leiding van onze enthousiaste en uiterst vakkundige quizmaster zullen jij en jouw collega’s elkaar leren kennen op een manier zoals jullie dat nog niet eerder hebben gedaan.

Wie uit jullie groep voelt zich het meeste aangetrokken tot zijn/haar werkgever? Wie van jullie heeft de leukste partner thuis zitten? Wie bezit het grootste talent? Bij wie kun je midden in de nacht aankloppen? Wie is er het meest toe aan een carrièreswitch? Wie kom je liever niet tegen ’s nachts ? Met wie zou je gerust een week op vakantie kunnen? Met wie zou je wel eens een dagje van leven willen ruilen?

Dit is slechts een kleine greep uit de vele vragen die jullie zouden kunnen worden voorgelegd. De categorie vragen kunnen helemaal aangepast worden op de samenstelling van jullie gezelschap. 

Diverse ludieke spelrondes

De quiz bestaat uit diverse ludieke spelrondes waarbij jullie telkens voor de uitdaging staan om elkaar te ranken. Door de diversiteit aan spelrondes blijft iedereen actief betrokken en geboeid tijdens dit hilarische spelprogramma.

Uiteraard krijgen jullie vandaag ook zelf de kans om anoniem vragen in te dienen welke vervolgens in de groep gegooid zullen worden. Eindelijk hebben jullie uitgebreid de gelegenheid om die brandende vraag te stellen en uit te zoeken of die geruchten die de ronde gaan kloppen!

Maar ook sterke en minder sterke eigenschappen zullen gedurende deze quiz de revue passeren. Aan jullie de taak om deze met een onderbouwing toe te schrijven aan de personen uit het team op wie deze het meeste van toepassing zijn.

De ludieke spelrondes bestaan uit:
– Algemene dillema’s
– Hilarische vragenronde
– Valkuilen
– Gepersonaliseerde vragen (deze zijn anoniem in te brengen)
– Complimentenronde (een positieve en verbindende afsluiting gegarandeerd)

Voldoende gespreksstof voor het hele jaar

Wie gaat er vandaag met de felbegeerde Ranking the Stars hoofdprijs naar huis? En wie met rode oortjes? Sta jij zelf steeds met stip bovenaan of ergens veilig in het midden? Eén ding is zeker: het belooft een onwijs hilarische dag te worden, waarin jullie elkaar eens vanuit een hele andere invalshoek zullen leren kennen. Tevens hebben jullie na deze dag gegarandeerd voldoende gespreksstof voor de rest van het jaar!

 

Bevorder de onderlinge communicatie en sfeer

Voor startende teams, maar ook voor al langer samenwerkende teams is teambuilding van zeer groot belang ter bevordering van het vertrouwen, de onderlinge communicatie en de werksfeer.

Voor de uitvoering van dit spelprogramma komen wij graag naar jullie werklocatie toe. Willen jullie liever buiten de muren van jullie kantoor deze activiteit laten organiseren dan kunnen jullie er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een besloten ruimte binnen een horecagelegenheid te reserveren en ons hier te ontvangen. 

Dit arrangement kent, afhankelijk van de groepsgrootte, een gemiddelde speelduur van circa 2,5 – 3,5 uur.

Offerte aanvraag

We kijken ernaar uit om kennis met je te delen!

Vul hieronder je gegevens in. Je ontvangt een bevestiging van je aanvraag in je mailbox. Heb je hulp nodig? Bel even naar 085 – 800 88 50 of stuur ons een e-mail via info@invk.nl