Secure Base Leadership

Benut jij het volledige potentieel van jouw mensen?

Secure Base Leadership is een leiderschapsbenadering die gebaseerd is op het concept van een “veilige basis” of “secure base.” Het idee achter Secure Base Leadership is afgeleid van de hechte relatie tussen ouders en kinderen, waarin ouders een veilige basis bieden van waaruit kinderen de wereld kunnen verkennen en hun volledige potentieel kunnen ontwikkelen.

In de context van leiderschap houdt Secure Base Leadership in dat leiders een veilige, ondersteunende omgeving creëren waarin teamleden zich vrij voelen om risico’s te nemen, te innoveren en te groeien. Een Secure Base Leader fungeert als een betrouwbare bron van ondersteuning en inspiratie, waardoor individuen zich kunnen ontplooien en uitdagingen durven aan te gaan.

Sluit je aan bij ons kennisevent “Secure Base Leadership” en leer samen met vakgenoten:

  • De kernprincipes van Secure Base Leadership zoals zorg, durven, transitiecirkel en de 9 eigenschappen van een Secure Base Leader
  • Creëer een veilige en inspirerende werkomgeving met een juiste balans tussen de zorgende kant (= caring) en de inspirerende, uitdagende kant (= daring)
  • Effectieve leiderschapsvaardigheden om individuele talentontwikkeling te stimuleren.

Tijdens het kennisevent ontdek je de kracht van een veilige basis. Je neemt een aantal tools en inzichten mee die je helpen om vertrouwen op te bouwen, verbinding te versterken en een cultuur van groei en innovatie te bevorderen binnen het team.

Sluit je aan tijdens het thema ‘Secure Base Leadership’ en laat je inspireren!

Locatie

Wij ontvangen jou graag op het prachtige landgoed Kasteel Groeneveld te Baarn. Kasteel Groeneveld te Baarn is één van de mooiste voorbeelden van een landhuis uit de stijlperiode van de Rococo. De rijke geschiedenis komt tot leven door onder andere de originele behangselschilderingen en het prachtige stucwerk uit de 18e eeuw.

Hiernaast zal gedurende de gehele dag de catering goed verzorgd zijn. Kortom: een ideale combinatie om samen te komen en te genieten van een leuke en inspirerende dag.

Praktische informatie

Ochtendprogramma

09:00 – 09:30

Inloop & Ontvangst 

09:30 – 11:30

Inspiratiesessie

11:30 – 12:20

Netwerklunch 

Middagprogramma

12:20 – 14:15

Kennissessie - ronde 1

14:15 – 14:35

Netwerkpauze

14:35 – 16:30

Kennissessie - ronde 2

* Klik hier voor een uitgebreider overzicht van de inhoud van het programma en de opzet van onze inspirerende kennisevents.

Meld je aan

We kijken ernaar uit om kennis met je te delen!

Vul hieronder je gegevens in. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving in je mailbox. Heb je hulp nodig? Bel even naar 085 – 800 88 50 of stuur ons een e-mail via info@invk.nl


Factuurgegevens

Deze kennisdelers kijken al vooruit

Hans Schütt
Hans Schütt
Gemeente Edam-Volendam
Lees verder
Vaak zie je het in je eigen organisatie niet meer en door deze gesprekken en sessies krijg je dus die wake-up call die je meteen kunt toepassen.” Met name de tactische en strategische tips zijn erg bruikbaar. Echter zijn deze niet heel spannend om te vertellen maar voor intern gebruik wel erg handig!
Yvonne Bandt
Yvonne Bandt
Apotheek Zaans Medisch Centrum
Lees verder
Het INVK maakt zich hard voor het vergaren en het delen van kennis zodat deze opgedane kennis toegepast kan worden in de dagelijkse praktijk.
Dennis Kroon
Dennis Kroon
Meester & Kuiper
Lees verder
Kennisinstituut waar je op een unieke manier kennis krijgt.
Alexander de Boon
Alexander de Boon
Tremco CPG Netherlands B.V.
Lees verder
Fantastische training gehad betreffende Invloedrijk Leiderschap van Ad Bastiaanse bij het INVK. Mooie open discussies, nuttige groep sessies en vooral ook veel zelfreflectie. Allemaal perfect begeleid door Ad, waarvoor dank!"
Jan Hendriksen
Jan Hendriksen
Christelijke Basisschool De Borgwal
Lees verder
Erg goed dat de link wordt gelegd met het bedrijfsleven. Informatie die je normaal uit boeken haalt haal je nu uit de interactieve sessies. Sommige dingen moet je gewoon kennen/weten."