Het Grote Sinterklaasfeest

Teamuitje / Teambuilding

(Dit arrangement is speciaal voor volwassenen ontwikkeld)

Het heerlijk middagje/avondje is gekomen!
Schuif aan bij de Sint en zijn ludieke presentatie Piet (of presentator), en ontdek wat er allemaal in dat grote boek van Sinterklaas geschreven staat!

Gedurende deze feestelijke middag of avond spelen jullie diverse te gekke spelrondes waarbij de Sinterklaas-kennis en vaardigheden flink zal worden getoetst.
Afhankelijk van de grootte van de groep worden jullie opgedeeld in twee of meerdere teams. De bedoeling is uiteraard om als team zoveel mogelijk pepernoten in de wacht te slepen! Het team met de meeste pepernoten aan het einde van het spel wint een ludieke prijs uit de zak van Sinterklaas!

Dit arrangement is speciaal voor volwassenen ontwikkeld. En zeg eens eerlijk, ongeacht de leeftijd, Het Sinterklaasfeest blijft voor iedereen toch een magisch spektakel?!

Een middag of avond waar de cadeautjes je om de oren vliegen is natuurijk alleen compleet met de aanwezigheid van de Sint zelf! De presentatie Piet (of presentator) bereidt jullie zorgvuldig voor op de entree van Sinterklaas.
Dan is het zover: de goedheiligman schrijdt binnen…
De stoel voor Sinterklaas staat al helemaal klaar en vanaf daar zal de Sint jullie  allemaal heel nauwlettend in de gaten houden!

Deze avond zal Sinterklaas jullie beurtelings naar voren roepen. Neem plaats naast de Sint en hoor wat hij te vertellen heeft. Niemand ontspringt vanavond de dans, Sinterklaas zijn grote rode boek staat vol met feitjes en persoonlijke anekdotes, hoe weet de Sint dit toch allemaal?!

* Indien gewenst kun je vooraf allemaal leuke stukjes tekst over jouw collega’s aanleveren. Deze zullen in het grote Sinterklaasboek verwerkt worden en door de Sint gebruikt worden tijdens deze grote Sinterklaasviering.

Hoor wie klopt daar….!? Mogen wij uw reservering noteren in het grote rode van boek van de Sint?!

Bevorder de onderlinge communicatie en sfeer

Voor startende teams, maar ook voor al langer samenwerkende teams is teambuilding van zeer groot belang ter bevordering van het vertrouwen, de onderlinge communicatie en de werksfeer.

Voor de uitvoering van dit spelprogramma komen wij graag naar jullie werklocatie toe. Willen jullie liever buiten de muren van jullie kantoor deze activiteit laten organiseren dan kunnen jullie er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een besloten ruimte binnen een horecagelegenheid te reserveren en ons hier te ontvangen. 

Dit arrangement kent, afhankelijk van de groepsgrootte, een gemiddelde speelduur van circa 2,5 – 3,5 uur.

Offerte aanvraag

We kijken ernaar uit om kennis met je te delen!

Vul hieronder je gegevens in. Je ontvangt een bevestiging van je aanvraag in je mailbox. Heb je hulp nodig? Bel even naar 085 – 800 88 50 of stuur ons een e-mail via info@invk.nl