Trainingsacteurs

Inzetten van een professionele trainingsacteur

Het inzetten van een trainingsacteur als levend oefenmateriaal kan de effectiviteit van de training vergroten, omdat deelnemers actief betrokken worden bij het leren en de mogelijkheid krijgen om hun vaardigheden in een realistische context te oefenen.

Wil je een professionele trainingsacteur inhuren voor jouw training? Of een goed opgeleide trainingsacteur gezocht voor een assessment? Of wil je misschien een trainingsacteur inzetten om zelf een situatie te kunnen oefenen? Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van ervaren trainingsacteurs. Wij staan garant voor zeer ervaren en professionele trainingsacteurs met specialisaties binnen uiteenlopende vakgebieden.

Onze trainingsacteurs zijn geloofwaardig in hun spel, betrokken, ervaren, toegankelijk en weten snel een veilige en ontspannen sfeer te creëren waarbij de deelnemers de vrijheid voelen om te kunnen ervaren, uit te proberen, te leren en te presteren!

Trainingsacteur gezocht?
Een professionele trainingsacteur gezocht? De inzet van onze trainingsacteurs wordt doorgaans ervaren als positief, zeer ervaren en van hoge kwaliteit!

Wij vinden het belangrijk dat onze trainingsacteurs ondersteunend en samenwerkingsgericht zijn ten opzichte van de trainer. Maar ook dat zij inhoud en humor hebben en laagdrempelig zijn in het contact met de deelnemers. Met grote regelmaat worden onze trainingsacteurs ingezet binnen uiteenlopende trainingen, coachingstrajecten en assessments.

Inhuren van een trainingsacteur
Door ons brede netwerk aan professionals kunnen wij uiteraard ook meerdere trainingsacteurs leveren. Of je nu een ervaren trainingsacteur wilt inhuren voor één enkel dagdeel of meerdere trainingsacteurs voor een hele reeks dagen in beide gevallen ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij leveren graag maatwerk. Dit vertaalt zich ook in de inzet van onze professionele trainingsacteurs. Aan de hand van jouw aanvraag en wensen leveren wij je de meest geschikte trainingsacteur(s). Wij beschikken over een ruime poule professioneel opgeleide trainingsacteur met specialisaties in uiteenlopende gebieden en binnen alle denkbare branches en trainingen.

Trainingsacteur inhuren: zowel klassikaal als online
In een wereld die in beweging is beweegt de leerbehoefte ook mee. Naast de inzet van onze trainingsacteurs binnen klassikale trainingen hebben wij ook een ruime poule professioneel opgeleide trainingsacteurs welke zeer ervaren zijn binnen het online trainen. Heb je als trainer behoefte aan input met betrekking tot online energizers of werkvormen? Ook hierbij denken onze trainingsacteurs graag met je mee.

E-learningmodules
Naast de inzet binnen diverse communicatietrainingen zijn onze trainingsacteurs ook inzetbaar voor de camera ten behoeve van opnames van bijvoorbeeld een instructievideo of E-learningmodule.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

De trainingsacteur als 'levend oefenmateriaal'

Een trainingsacteur kan fungeren als levend oefenmateriaal in verschillende trainingsomgevingen. Hierbij worden ze ingezet om realistische situaties na te bootsen, zodat deelnemers kunnen oefenen en leren in een interactieve en praktijkgerichte setting. Het gebruik van een trainingsacteur als levend oefenmateriaal kan vee; voordelen bieden.

 Trainingsacteurs kunnen situaties en personages tot leven brengen, waardoor deelnemers een levensechte ervaring hebben tijdens de training. Dit realisme helpt bij het verbeteren van de betrokkenheid en het leereffect.

Met een trainingsacteur kunnen deelnemers oefenen in het omgaan met echte mensen in verschillende situaties. Ze kunnen gesprekken voeren, conflicten oplossen, onderhandelen en andere relevante vaardigheden oefenen door middel van directe interactie.

Een trainingsacteur kan waardevolle feedback geven aan de deelnemers. Ze kunnen observeren en evalueren hoe deelnemers reageren en communiceren, en vervolgens constructieve feedback geven om deelnemers bewust te maken van hun sterke punten en verbeterpunten.

Heb je interesse in het inzetten van  een trainingsacteur of ben je benieuwd wat onze trainingsacteurs voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Offerte aanvraag

We kijken ernaar uit om kennis met je te delen!

Vul hieronder je gegevens in. Je ontvangt een bevestiging van je aanvraag in je mailbox. Heb je hulp nodig? Bel even naar 085 – 800 88 50 of stuur ons een e-mail via info@invk.nl