Uitdagende Gespreksvoering

Behaal jij een gewenst resultaat?

Het voeren van effectieve gesprekken heeft een grote impact op de relaties met je medewerkers, team, klanten of leveranciers. Uitdagende gesprekken, zoals bijvoorbeeld gesprekken over niet nagekomen afspraken, gemaakte fouten, of miscommunicaties zijn onontkoombaar. Hoe ga je dit soort uitdagende gesprekken aan? Wat is de winst die je hier in kan behalen? Effectief communiceren speelt de belangrijkste basis; het concreet uitspreken, bespreken en vervolgens afspreken, voorkomt in veel gevallen het ook nog moeten aanspreken van mensen. Maar hoe doe je dat?

Sluit je aan bij een kennissessie over Uitdagende Gespreksvoering en leer hoe je:

  • verschillende gesprekstechnieken toe te passen
  • verschillende categorieën medewerkers te onderscheiden
  • (ver)binden en boeien
  • communicatiestijlen te ontdekken van klanten, leveranciers en medewerkers

Kennisverbinders

Vaak is het fijn om te kunnen sparren met iemand die in hetzelfde schuitje zit als jij. Om te kijken hoe hij of zij een probleem heeft opgelost of om te toetsen of je op de juiste weg zit. Twee mensen weten meer dan een. Of anders gezegd: ik weet iets voor jou en jij weet iets voor mij.

Als leidinggevende is het niet altijd makkelijk om een sparringpartner te vinden en wij helpen je daar graag bij. Ga niet het wiel opnieuw uitvinden, bespreek het met vakgenoten en ontvang nieuwe inzichten van onze trainers.

Meer weten over het INVK? Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan of kijk verder op onze website voor alle Kennisteams, kennissessies en blogs voor inspiratie en meer.

Deze kennisdelers kijken al vooruit

Hans Schütt
Hans Schütt
Gemeente Edam-Volendam
Lees verder
Vaak zie je het in je eigen organisatie niet meer en door deze gesprekken en sessies krijg je dus die wake-up call die je meteen kunt toepassen.” Met name de tactische en strategische tips zijn erg bruikbaar. Echter zijn deze niet heel spannend om te vertellen maar voor intern gebruik wel erg handig!
Yvonne Bandt
Yvonne Bandt
Apotheek Zaans Medisch Centrum
Lees verder
Het INVK maakt zich hard voor het vergaren en het delen van kennis zodat deze opgedane kennis toegepast kan worden in de dagelijkse praktijk.
Dennis Kroon
Dennis Kroon
Meester & Kuiper
Lees verder
Kennisinstituut waar je op een unieke manier kennis krijgt.
Alexander de Boon
Alexander de Boon
Tremco CPG Netherlands B.V.
Lees verder
Fantastische training gehad betreffende Invloedrijk Leiderschap van Ad Bastiaanse bij het INVK. Mooie open discussies, nuttige groep sessies en vooral ook veel zelfreflectie. Allemaal perfect begeleid door Ad, waarvoor dank!"
Jan Hendriksen
Jan Hendriksen
Christelijke Basisschool De Borgwal
Lees verder
Erg goed dat de link wordt gelegd met het bedrijfsleven. Informatie die je normaal uit boeken haalt haal je nu uit de interactieve sessies. Sommige dingen moet je gewoon kennen/weten."