Van Saaie Taal naar Goed Verhaal

Weet te inspireren met een goed verhaal!

In een tijd van AI, KI, BOTS en TROLLS lijkt de menselijke factor in een organisatie het onderspit de delven. Terwijl juist in de menselijke connectie de herkenning en erkenning plaatsvindt. En die zijn beide nodig voor vertrouwen. Want zonder vertrouwen gaat niemand met de ander in zee. Besluiten worden niet genomen op feiten en cijfers alleen, emotie is een belangrijk sturend element. Het is de menselijke factor die verbindt, enthousiasmeert en overtuigt.

Dus hoe krijg je meer vertrouwen? Hoe krijg je (h)erkenning en verbinding? En hoe kun je jouw team, klanten of leveranciers inspireren met een goed verhaal?

Sluit je aan bij ons interactieve kennisevent ‘Van Saaie Taal naar Goed Verhaal’ en leer samen met vakgenoten:

  • Waarom storytelling een krachtige inspirator is
  • Hoe je een goed verhaal stapsgewijs opbouwt
  • Hoe je met meer impact jouw boodschap kunt overbrengen


Na je deelname heb je kunnen ervaren hoe je storytelling kunt benutten om in jouw organisatie je team te kunnen overtuigen op de menselijke factor. Maar ook hoe je dit kunt inzetten in contact met jouw klanten, leveranciers of andere (zaken)relaties.

Sluit je aan tijdens het thema ‘Van Saaie Taal naar Goed Verhaal’ en laat je inspireren!

Locatie

Wij ontvangen jou graag op het prachtige landgoed Kasteel Groeneveld te Baarn. Kasteel Groeneveld te Baarn is één van de mooiste voorbeelden van een landhuis uit de stijlperiode van de Rococo. De rijke geschiedenis komt tot leven door onder andere de originele behangselschilderingen en het prachtige stucwerk uit de 18e eeuw.

Hiernaast zal gedurende de gehele dag de catering goed verzorgd zijn. Kortom: een ideale combinatie om samen te komen en te genieten van een leuke en inspirerende dag.

Praktische informatie

Ochtendprogramma

09:00 – 09:30

Inloop & Ontvangst 

09:30 – 11:30

Inspiratiesessie

11:30 – 12:20

Netwerklunch 

Middagprogramma

12:20 – 14:15

Kennissessie - ronde 1

14:15 – 14:35

Netwerkpauze

14:35 – 16:30

Kennissessie - ronde 2

* Klik hier voor een uitgebreider overzicht van de inhoud van het programma en de opzet van onze inspirerende kennisevents.

Meld je aan

We kijken ernaar uit om kennis met je te delen!

Vul hieronder je gegevens in. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving in je mailbox. Heb je hulp nodig? Bel even naar 085 – 800 88 50 of stuur ons een e-mail via info@invk.nl


Factuurgegevens

Deze kennisdelers kijken al vooruit

Hans Schütt
Hans Schütt
Gemeente Edam-Volendam
Lees verder
Vaak zie je het in je eigen organisatie niet meer en door deze gesprekken en sessies krijg je dus die wake-up call die je meteen kunt toepassen.” Met name de tactische en strategische tips zijn erg bruikbaar. Echter zijn deze niet heel spannend om te vertellen maar voor intern gebruik wel erg handig!
Yvonne Bandt
Yvonne Bandt
Apotheek Zaans Medisch Centrum
Lees verder
Het INVK maakt zich hard voor het vergaren en het delen van kennis zodat deze opgedane kennis toegepast kan worden in de dagelijkse praktijk.
Dennis Kroon
Dennis Kroon
Meester & Kuiper
Lees verder
Kennisinstituut waar je op een unieke manier kennis krijgt.
Alexander de Boon
Alexander de Boon
Tremco CPG Netherlands B.V.
Lees verder
Fantastische training gehad betreffende Invloedrijk Leiderschap van Ad Bastiaanse bij het INVK. Mooie open discussies, nuttige groep sessies en vooral ook veel zelfreflectie. Allemaal perfect begeleid door Ad, waarvoor dank!"
Jan Hendriksen
Jan Hendriksen
Christelijke Basisschool De Borgwal
Lees verder
Erg goed dat de link wordt gelegd met het bedrijfsleven. Informatie die je normaal uit boeken haalt haal je nu uit de interactieve sessies. Sommige dingen moet je gewoon kennen/weten."