Waku Waku

Teamuitje / Teambuilding 

Het ultieme spelprogramma voor alle dierenliefhebbers en andere natte neuzen!
Een fanatiek dinerspel gebaseerd op dit ooit zo populaire TV-programma.

Bij aankomst wordt jullie groep in diverse teams opgedeeld. Wellicht trippel jij richting team krokodil, team olifant, team giraf of beproef jij toch het geluk in team varken? In welk team je beland heb je letterlijk in eigen hand. Bij aankomt mag iedereen namelijk blindelings een staart trekken en de getrokken staart correspondeert met een kleurrijk dierenteam.

Uiteraard ontvangt ook iedere deelnemer passende accessoires om zo lekker in de sfeer te komen en in één oogopslag de teams onderling goed te kunnen onderscheiden. Dat dit prachtige teamfoto’s oplevert spreekt natuurlijk voor zich.
Elk team verzint een mooie teamnaam, beestachtige yell en vervolgens kan de strijd losbarsten!

Diverse ludieke spelrondes

Alle vragen, opdrachten en spelonderdelen staan in het teken van dier en natuur.
Hoeveel liter water kan er in een slurf van een Olifant? Hoeveel poten heeft een garnaal? Welke vogel is de grootste? Hoelang kan een cobra slang worden? Welke dieren zijn met uitsterven bedreigd?

Misschien scoor jij wel beter tijdens het uitbeelden van een opmerkelijk paringsritueel?! Lukt het jou misschien om het vooraanzicht van een olifantenslurf te tekenen tijdens de tekenronde? En spits je oren, misschien dat de geluidsfragmenten uitkomst bieden!

De uiteenlopende spelrondes bestaan o.a. uit:
– Algemene vragen dier & natuur
– Top 10 ranking ronde
– De tekenopdracht
– Spits uw oren, geluidsfragmenten
– Uitbeeldsessie
– Ontdek de koppeltjes
– Rendier ringwerpen
– etc.

In elke ronde vallen aapjes te verdienen. Het team met de meeste aapjes aan het einde van deze quiz zal als winnaar met de felbegeerde hoofdprijs naar huis gaan.

Sta je al te kwispelen?

Bevorder de onderlinge communicatie en sfeer

Voor startende teams, maar ook voor al langer samenwerkende teams is teambuilding van zeer groot belang ter bevordering van het vertrouwen, de onderlinge communicatie en de werksfeer.

Voor de uitvoering van dit spelprogramma komen wij graag naar jullie werklocatie toe. Willen jullie liever buiten de muren van jullie kantoor deze activiteit laten organiseren dan kunnen jullie er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een besloten ruimte binnen een horecagelegenheid te reserveren en ons hier te ontvangen. 

Dit arrangement kent, afhankelijk van de groepsgrootte, een gemiddelde speelduur van circa 2,5 – 3,5 uur.

Offerte aanvraag

We kijken ernaar uit om kennis met je te delen!

Vul hieronder je gegevens in. Je ontvangt een bevestiging van je aanvraag in je mailbox. Heb je hulp nodig? Bel even naar 085 – 800 88 50 of stuur ons een e-mail via info@invk.nl