Wie ben ik!?

Teamuitje / Teambuilding

Ben jij klaar voor de ultieme identiteitscrisis?
Tijdens Wie Ben Ik? zullen jullie met elkaar gaan uitzoeken wie jullie nu eigenlijk zijn!

Diverse ludieke spelrondes

Gedurende het spel worden diverse ludieke spelrondes gespeeld waaronder:

– Wie ben ik?
– Wat ben ik?
– Waar ben ik?
– Wat zeg ik?

Het doel is iedere ronde uiteraard om erachter te komen wie of wat er op jouw bordje staat geschreven. Stel de juiste vragen, luister naar de hints en gebruik de aanwijzingen als aanknopingspunt om doortastend richting de oplossing te komen.

Onze ervaren quizmaster zal dit spelprogramma vakkundig in goede banen begeleiden, het overzicht bewaren en de punten toebedelen welke verdiend worden.
Hoe eerder het antwoord wordt geraden hoe hoger jullie puntentotaal zal zijn. De klok kan vanavond jullie vriend zijn…

Jullie groep zal in meerdere teams worden opgedeeld, overleg samen en ga met elkaar voor de ultieme overwinning! De winnaars gaan uiteraard met een ludieke prijs naar huis.

Bevorder de onderlinge communicatie en sfeer

Voor startende teams, maar ook voor al langer samenwerkende teams is teambuilding van zeer groot belang ter bevordering van het vertrouwen, de onderlinge communicatie en de werksfeer.

Voor de uitvoering van dit spelprogramma komen wij graag naar jullie werklocatie toe. Willen jullie liever buiten de muren van jullie kantoor deze activiteit laten organiseren dan kunnen jullie er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een besloten ruimte binnen een horecagelegenheid te reserveren en ons hier te ontvangen. 

Dit arrangement kent, afhankelijk van de groepsgrootte, een gemiddelde speelduur van circa 2,5 – 3,5 uur.

Offerte aanvraag

We kijken ernaar uit om kennis met je te delen!

Vul hieronder je gegevens in. Je ontvangt een bevestiging van je aanvraag in je mailbox. Heb je hulp nodig? Bel even naar 085 – 800 88 50 of stuur ons een e-mail via info@invk.nl